Novosti Sport Događanja

Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu

04.09.2017. / Igor

Nakon uspješnog nastupa na Prvenstvu jugoistočne Europe u Crnoj Gori, Orijentacijski klub Jelen okrenuo se domaćim natjecanjima. Suradnja OK Japetić iz Samobora i OK Jelen rezultirala je dvodnevnim natjecanjem JaSam O-Summer Cup koje je održano ovog vikenda na Japetiću. 

Prvog dana dan održano je 16. Otvoreno prvenstvo Samobora, koje je ujedno bilo i Prvenstvo Hrvatske na srednje staze, dok je drugog dana održano 13. Otvoreno prvenstvo Jastrebarskog, koje se bodovalo za Kup Hrvatske. Ukupno je nastupilo 275 natjecatelja iz cijele Hrvatske, te Slovenije i Turske, koji su unatoč jakom pljusku u subotu hrabro odradili svoj nastup.

-U nedjelju je vrijeme bilo puno ljepše, ali su i staze bile duže pa natjecateljima svejedno nije bilo lako. Vrijeme je izdržalo pa je proglašenje pobjednika održano u ugodnom okruženju- istaknuli su iz Orijentacijskog kluba Jelen.

Galerija slika

Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu Orijentacisti su prkosili i lošem vremenu

Podijeli