Novosti Sport Događanja

Oslaković i Pustaj prvakinje regije srednja Hrvatska, a Matešić treći

29.03.2019. / Redakcija

Najmlađe kategorije STK Jaska impresivnim nastupom istakle su se na Pojedinačnom prvenstvu Regije srednja Hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje u Karlovcu sa osvojena dva naslova prvaka i jednim trećim mjestom te iza sebe po broju naslova ostavile preostale stolnoteniske klubove regije.



Najmlađa članica kluba Viktorija Oslaković pokazala je veliki napredak i zasluženo postala prvakinja regije u kategoriji klinceza, a isto je uspjela i Victoria Pustaj ali u kategoriji najmlađih kadetkinja. Odličan je bio i Matija Matešić osvojivši treće mjesto u kategoriji klinaca.

Napredak u igri demonstrirala je i Ivona Ciban koja je turnir u kategoriji najmlađih kadetkinja okončala u četvrtini finala gdje je od nje bila bolja klupska suigračica Victoria Pustaj. A Victoria Pustaj ovom uspjehu dodala je još i drugo mjesto osvojeno u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja koja je bodovana za rang liste Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije dok je Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta izborio plasman u četvrt finale turnira.

Galerija slika

Oslaković i Pustaj prvakinje regije srednja Hrvatska, a Matešić treći

Podijeli