Novosti Sport Događanja

Ovaj vikend 20. jaskanski polumaraton "Memorijal Predrag Bošnjak"

16.05.2018. / Maja Ivčić

Atletski klub Jastreb '99 sve je pripremio za jubilarni 20. jaskanski polumaraton koji će se ove nedjelje, 20. svibnja, održati u Jaski. Svi zaljubljenici u trčanje spremni su za nove pobjede po dobro poznatoj trasi dugoj 21 kilometar. Novost je da će se dječje utrke održati dan ranije i to u Perivoju.

Tradicionalni Jaskanski polumaraton svake godine okuplja sve veći broj trkača iz zemlje i regije, a od prošle godine nosi i naziv "Memorijal Predrag Bošnjak" po svom prerano preminulom začetniku, predsjedniku Atletskog kluba Jastreb '99.



I ove će se godine trčati utrka od 21 kilometar kojoj je start na Štrosu u nedjelju u 10 sati, a tu su i "Cener" od 10 kilometara, te Juniorski kup Hrvatske – utrka na 5 km. Najbolje očekuju nagrade, a sve sudionike unikatna majica, okrepa i ručak.

Dječje utrke ove će se godine održati dan ranije, u subotu, 19. svibnja, u parku Erdödy. Osnovnoškolci će trčati krug od 600 - 1200 metara, a održat će se i "baby run" utrka za svu predškolsku djecu, u duljini od 100 metara. Utrka počinje u 17 sati, a prijave počinju u 16,30 sati.

Za sve sudionike bit će osigurani startni brojevi, okrepa, mjerenje vremena te proglašenje pobjednika i pobjednica po kategorijama uz podjelu medalja i simboličnih nagrada. Sudjelovanje u utrkama je besplatno, istaknuli su organaziatori koji pozivaju sve ljubitelje trčanja da se pridruže utrkama ovog vikenda.

Galerija slika

Ovaj vikend 20. jaskanski polumaraton "Memorijal Predrag Bošnjak" Ovaj vikend 20. jaskanski polumaraton "Memorijal Predrag Bošnjak" Ovaj vikend 20. jaskanski polumaraton "Memorijal Predrag Bošnjak" Ovaj vikend 20. jaskanski polumaraton "Memorijal Predrag Bošnjak"

Podijeli