Novosti Sport Događanja

Ovog vikenda popularni "Turnir ulica"

27.06.2018. / Maja Peranić

U organizaciji veterana NK Jaske u vikendu pred nama održat će se popularni malonogometni "Turnir ulica Jaska 2018." Ovo je već deveti po redu Turnir ulica koji će se svečano otvoriti u petak 29. lipnja u 18 sati od kad će se na travnjaku na Centrali skupiti brojni predstavnici gradskih ulica koji će tom prilikom odmjeriti svoje snage na terenu.

Tijekom Turnira ulica organizatori očekuju pregršt dobrog nogometa, zabave, smijeha i brojnih uzbuđenja, a finale je predviđeno za subotu, 30. lipnja u 22 sata.

-Turnir ulica poznat je po svojem pozitivnom naboju, iskrenoj želji te svesrdnom zalaganju svih sudionika, spoja iskustva i mladosti. Ovaj turnir nije kao drugi, ovo je turnir prestiža u kojem susjedi iz jedne ulice žele pobijediti susjede iz druge ulice. Strast koja prožima ovaj turnir od prve do posljednje utakmice, čini Turnir ulica jedinstvenim te ujedno i najposjećenijim turnirom u Jastrebarskom i okolici – kažu organizatori.

U proteklih devet godina Turnir ulica osvajale su ekipe iz Mladinske, Južne zone, Kolodvorske, Tuđmanove, Šenoine, Radničke, Starog Okićkog naselja, a organizatori vas pozivaju da ove godine date sve od sebe kako bi i vaša ulica bila upisana u osvajače tog turnira.

Svi posjetitelji će se moći okrijepiti raznovrsnim pićima po promotivnim cijenama te uživati u gurmanskim specijalitetima koji će se spremati.
Dođete, napunite Centralu i bodrite svoje prijatelje i susjede na ovom jedinstvenom jaskanskom turniru.

Podijeli