Novosti Sport Događanja

Pedeset mališana na Uskršnjoj trci

04.04.2018. / Redakcija

U Jastrebarskom je na Uskršnji ponedjeljak, već treću godinu za redom Orijentacijski klub Jelen organizirao  Uskršnju dječju utrku. Utrka se održala u 14 sati u naselju Zrinski-Frankopana te je nastupilo ravno pedeset mališana iz Jastrebarskog i okolice, ali i iz Zagreba i drugih obližnjih gradova.

U kategoriji djevojčica do 10 godina najbrže su bile Ivona Ciban, Lara Prša i Lena Bečir dok su u kategoriji djevojčica do 12 godina medalje osvojile Ema Morić, Vita Novosel i Hanna Kokot. Kod dječaka do 10 godina najuspješniji je bio Dominik Ivčec, ispred Antonia Berečeka i Vita Čalića. U OPEN kategoriji pobijedio je Eugen Ciban. U kategoriji do 7 godina najbrži su bili Vladimir Miovec, Lea Glavurdić i Marko Novosel.

Vikend ranije na Ključić brdu održano je i natjecanje u preciznoj orijentaciji gdje je nastupilo dvoje članova OK Jelen. Ana Beblek osvojila je zlatnu medalju u A kategoriji, a Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je osmo mjesto u E kategoriji.

(Foto: OK Jelen)

Galerija slika

Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci Pedeset mališana na Uskršnjoj trci

Podijeli