Novosti Sport Događanja

Petar Delić i Gabrijela Šalković pobjednici KotloWine treka

11.09.2017. / Igor

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme povodom Jaskanskih vinskih svečanosti po prvi je puta organiziralo utrku KotlowWine trek na kojem je nastupilo pedesetak natjecatelja koji su u dva i pol sata trebali obići sve zadane točke. 

Zadane točke bile su postavljene tako da su trkači imali priliku upoznati grad i njegovu okolicu. Po dolasku na cilj za sve njih bilo je organizirano druženje uz degustaciju kotlovine. U velikom broju ovoj manifestaciji su se pridružile i polaznice programa Besplatno Nordijsko hodanje u Parku, koje su odradile jedan manji dio staze ove utrke.

Pobjedu u muškoj konkurenciji odnio je poznati jaskanski trkač Petar Delić iza kojeg su se smjestila dvojica trkača iz Zagorja, Željko Kliček i Damir Balaško. Kod žena je očekivano najuspješnija bila Gabrijela Šalković.

Galerija slika

Petar Delić i Gabrijela Šalković pobjednici KotloWine treka Petar Delić i Gabrijela Šalković pobjednici KotloWine treka Petar Delić i Gabrijela Šalković pobjednici KotloWine treka Petar Delić i Gabrijela Šalković pobjednici KotloWine treka

Podijeli