Novosti Sport Događanja

Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić

21.05.2019. / Redakcija

Tradicionalno, u Jaski u svibnju se od 1999. godine održava polumaraton. Gotovo 400 trkača došlo je ove godine na utrku polumaratona i 3. Memorijal Predraga Bošnjaka u Jastrebarsko, koju već dvadeset godina za redom organizira Atletski klub Jastreb 99.

Evo nam i pregleda događanja s ovogodišnjeg Jaskanskog polumaratona.  U tri discipline (5 km, 10 km i 21 km) nastupilo je oko 300 trkaća pa krenimo redom.

Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac! Član AK Jastreb 99 Kristijan Rubinić ušao je prvi u cilj s odličnim vremenom 1:15:54, dok je drugo mjesto osvojio Matija Razum iz Samobora s vremenom 1:21:05, te treće Nikola Štefanić s vremenom 1:22:01. Kod žena, prva tri mjesta osvojile su članice AK Sljeme, i to prvo mjesto Veronika Jurišić s vremenom 1:30:24, drugo mjesto Marina Tušek s vremenom 1:37:44, te treće mjesto Dolores Osvaldić s vremenom 1:38:32.

Na utrci od 10 km, u muškoj konkurenciji prvi je bio Đuro Komlenović s vremenom 33:56, drugi jaskanac Josip Španić s vremenom 38:21, a treći Dražen Sikirica s vremenom 39:14. S druge strane, kod žena prva je bila Lana Vodopija s vremenom 43:58, druga Martina Šuster s vremenom 45:15, a treća Ivana Herent s vremenom 47:04.

Utrku od 5 km najbrže su otrčali Marijan Bakšić s vremenom 18:26, Goran Bakšić s vremenom 19:05 i Tihomir Fehervari s vremenom 19:27. Kod žena prva tri mjesta zauzele su Petra Jakopović s vremenom 21:42, Maja Luketić s vremenom 24:36 i Mia Furdi s vremenom 25:15.
Spomenimo i da su dan ranije održane dječje utrke u jaskanskom parku.

Čestitamo pobjednicima i svim ostalim sudionicama na ostvarenim rezultatima.

Za kraj spomenimo da nas posebno nas raduje nastup velikog broja domaćih trkača te se nadamo da će ih biti još više iduće godine!

Galerija slika

Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić Po prvi puta u povijesti jaskanskog polumaratona prvo mjesto osvojio je Jaskanac: Kristijan Rubinić

Podijeli