Novosti Sport Događanja

Pobjeda i poraz ženske ekipe STK Jaska u Crikvenici i Poreču

18.02.2020. / Redakcija

Ženska ekipa STK Jaska gostovala je u Crikvenici i Poreču u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige i tom prilikom ubilježila poraz i pobjedu.

U Crikvenici je bio igran derbi kola s obzirom da je domaća ekipa STK Crikvenica vodeća u ligi i dosad jedina neporažena, dok jaskanke drže treće mjesto. Iako je realno domaća ekipa bila izraziti favorit za pobjedu u ovom susretu, postojala je određena šansa i za pobjedu ekipe STK Jaska.

No, nakon što je jaskanski par koji je dotad bio neporažen u prvenstvu ispustio veliku prednost od 2:0 u setovima i doživio prvi ovosezonski poraz bilo je jasno da će domaće igračice ubilježiti još jednu pobjedu i to visokim rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu u tom susretu izborila je Martina Jukić.

U drugom susretu dana jaskanke su gostovale u Poreču gdje je domaći Jadran iznenađujuće lako poveo sa 1:0 nakon vrlo uvjerljive 3:0 pobjede Dore Popec, trenutno prve igračice lige po skoru u susretu sa Sarom Sušac. Nakon toga Mirela Crnilo, Martina Jukić te par Sušac-Jukić režirale su preokret i dovele STK Jaska u vodstvo 3:1 da bi točku na i stavila Mirela Crnilo nakon što je potpuno neutralizirala igru spomenute Popec pobijedivši je sa uvjerljivih 3:0 u setovima i tako svojom drugom pobjedom postavila konačni rezultat susreta 4:1 u korist STK Jaska.

Podijeli