°C 2

Pobjede jaskanskih tenisača: Patriku Novoselu srebrna medalja

16.05.2018.

Maja Ivčić

Prošli vikend bio je ponovno uspješan za jaskanski teniski klub Gem koji se može pohvaliti osvojenom medaljom svog mladog člana Patrika Novosela te pobjedom seniorske momčadi u 1. kolu 3. Hrvatske teniske lige protiv Zaprešića. Očekuju se nove pobjede na teniskim terenima.

Mladi Patrik Novosel je osvojio 2.mjesto na turniru u Ogulinu u konkurenciji 16 igrača do 8 godina. Nastupili su igrači iz Samobora, Ivanića, Dugog Sela, Zaboka i Ogulina. Sljedećeg vikenda jaskanski će tenisači sudjelovati na turniru u Velikoj Gorici te očekuju ponovno dobar rezultat. Iz kluba kažu da se nadaju uspjehu i drugih tenisača iz TK Gem koji kreču u lov na medalje nakon proljetnog ciklusa treninga.

Seniorska momčad kluba započela je pak s odigravanjem 3.Hrvatske teniske lige i upisala prvu pobjedu protiv Zaprešića.-Pobjeda u 1.kolu protiv gostiju iz Zaprešića 4:3 daje dobar znak da je najavljena sezona krenula dobro sa željom da se osvoji 1. mjesto u ligi i pokuša se ući u viši rang natjecanja – istaknuli su iz TK Gem.

Sljedeći suparnik Jaskancima dolazi iz Novske i to ove subote u 10 sati na Centralu pa iz kluba pozivaju što veći broj gledatelja da podrže igrače u novoj pobjedi koju najavljuju.