Novosti Sport Događanja

Pobjede Mladosti i Jaske

30.10.2017. / Igor

U dvanaestom kolu Prve županijske lige jaskanski su predstavnici zabilježili polovičan uspjeh. Pobjede su zabilježili Mladost i Jaska, dok su na gostovanjima poraženi Krašić i Dinamo. 

Klinčaselska Mladost pobjedom u Kraljevu Vrhu kod momčadi Vrha i dalje je najozbiljniji kandidat za titulu jesenskog prvaka. Neugodno gostovanje izabranici trenera Nenada Budišćaka riješili su bez većih problema s 4:0 u svoju korist. Uvjerljiva je bila i Jaska koja je na Centrali ugostila Savu.

Pomlađena domaća momčad koju predvodi prekaljeni kapetan Mislav Bradvić slavila je s 3:0. Pitanje pobjednika u potpunosti je razriješeno u sudačkoj nadoknadi u kojoj su Jastrebovi zgodicima Boroveca i Novosela stigli do pobjede od 3:0. Prije njih mrežu gostiju iz Drenja zatresao je Budna.

Krašić je i dalje prikovan za dno. U ovome kolu momčad je na gostovanju u Bregani poražena s 4:1. Bez bodova je ostao i Dinamo koji je gostovao kod vodećeg Rakovog Potoka gdje su doživjeli poraz od 3:0.

U ostalim susretima 12. kola postignuti su sljedeći rezultati; Sloga-Bestovje 1:0, HNK Tigar Rakitje-Zrinski 0:1, Mladost (L)-Klokočevac 0:0 i Mladost (KD)-Novaki 4:2.

Podijeli