Novosti Sport Događanja

Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov

24.05.2017. / Igor

Dva kola prije kraja prvenstva nogometaši Vinogradara osigurali su naslov najbolje momčadi u 3. HNL- Zapad. Do potvrde da su najbolji igrači Vinogradara stigli su nakon jučerašnje pobjede u Samoboru gdje su istoimenog domaćina porazili s 1:0. 

Budući da je Trnje poraženo od Vrbovca, Vinogradar pred Trnjem i Kustošijom ima deset bodova prednosti. Junak jučerašnje pobjede bio je Terzić koji je bio strijelac jedinog pogotka na utakmici koji je njegovim suigračima donio veliko olakšanje i radost nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

-Osvajanjem naslova ispunili smo cilj koji smo si zadali na početku sezone. Čestitka svima koji su bili uz nas, a posebno svim igračima i stručnom stožeru koji je i najzaslužniji za ovaj naslov- rekao nam je sportski direktor Tomislav Višević.

Iako je uoči utakmice susjednih klubova bilo i glasina, sve one su demantirane pobjedom, a u istom ritmu želi se i završiti prvenstvo.

-I u preostala dva kola idemo punim gasom- kaže sportski direktor Višević.
Upravo zbog tih i takvih glasina nogometaši Vinogradara u jučerašnjem su susretu bili svjesni situacije i važnosti utakmice.

-Jučer nam je pobjeda bila jako važna, a igrači su još jednom pokazali kako su najbolji. Tijekom cijelog prvenstva igrali smo svoju igru, a tako će biti u preostala dva kola. Zahvaljujem se momčadi na uspjehu jer ovi su igrači to zaslužili, a na sve to moj je rad bio samo točka na „i“- kaže nam trener Stjepan Gomerac koji je još jednom dokazao i potvrdio kako je najbolji, ali i najtrofejniji jaskanski trener.

Ovo mu je deseta titula koju je osvojio kao trener Vinogradara.

-Kad se prisjetim svih tih naslova i svih generacija igrača koje su u tome sudjelovale, svaki naslov nosi svoje. Zasluge za to idu i našem glavnom sponzoru . Uvijek smo u Vinogradaru imali dobru atmosferu, a rukopis trener uvijek se vidio. Jučer kad su me igrači bacali u zrak bio sam najsretniji čovjek na svijetu- priča nam trener Gomerac.

Nakon uspješno apsolviranog Samobora pred igračima Vinogradara je gostovanje na Pešćenici kod HAŠK-a, dok u posljednjem kolu u Mladinu dolazi Dugo Selo. Bit će to još jedna i nezaboravna proslava naslova kakvih se Mladina već nauživala i nagledala.

Galerija slika

Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov Pobjedom u Samoboru Vinogradar osigurao naslov

Podijeli