Novosti Sport Događanja

Počinje besplatno nordijsko hodanje

24.02.2017. / Igor

U sklopu projekta Aktivan život - Aktivna zajednica, Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme ponovno pokreće program besplatnog nordijskog hodanja u Parku Erdödy.

Ovaj vrlo dobro prihvaćen program, namijenjen je svim zainteresiranim građanima bez obzira na dob, spol i uzrast. Nordijsko hodanje kao oblik kretanja nadopunjuje klasično hodanje i šetanje, te svojim načinom kretanja utječe i djeluje na cjelokupni organizam i tijelo.

Provođenje ove aktivnosti u Jastrebarskom je započelo 2014. godine, te je kroz taj period okupljalo veliki broj zainteresiranih građana koji i danas individualno hodaju uz pomoć štapova parkom i gradom. Uz potporu Grada i Športske zajednice program ponovno započinje u srijedu, 1. ožujka u 18 sati, te će se održavati cijelu godinu svakog ponedjeljka, srijede i petka od 18 do 19,30 sati u Perivoju dvorca Erdödy.

Organizator osigurava dovoljan broj štapova za Nordijsko hodanje, a sudjelovanje u ovom projektu potpuno je besplatno, te je namijenjeno građanima svih dobnih i uzrasnih kategorija.

Podijeli