Novosti Sport Događanja

Pohod na Japetić iz srca Jaske

06.10.2017. / majai

Povodom Svjetskog dana pješačenja Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme, organizira planinarsko pješački pohod iz centra grada Jastrebarskog na Japetić.

-Sportsko rekreativni pohod održat će se sutra s ciljem oživljavanja jedne jako lijepe staze koja vodi iz centra našeg grada do Planinarskog doma na Japetiću. Cijeli pohod će se održavati pod nadzorom jaskanskih planinara-istaknuli su organizatori.

Start pohoda je u 9 sati ispred Žitnice u Perivoju parka Erdödy te se dalje kreće kroz šumu Gović preko Gornje Reke i Kupeć dola prema Japetiću.

-Pohod će imati nekoliko stanica gdje će se svi moći malo odmoriti i okrijepiti. Jedna od okrjepnih stanica bit će i vinsko gospodarstvo Šoškić gdje će svi zainteresirani imati priliku degustirati ovogodišnje mlado vino. Kod Planinarskog doma na Žitnici Gradsko društvo Crvenog križa će svima zainteresiranima mjeriti šećer u krvi i srčani tlak-kažu organizatori koji pozivaju sve sportaše, rekreativce i ljude dobre volje da se odazovu ovom zanimljivom događaju.

Podijeli