Novosti Sport Događanja

Ponosni na uspjehe jaskanskih karatista

24.01.2018. / majai

Karate klub Jastrebarsko održao je u ponedjeljak, 22. siječnja, svoju skupštinu na kojoj je uz osvrt na uspješnu prošlu godinu obilježilo i ugodno druženje članova kluba i roditelja.

Karat klub može se pohvaliti s izvrsnim rezultatima ostvarenim tijekom 2017. godine. U prvom redu tu je osam osvojenih državnih medalja i to za tri prva mjesta, jedno drugo i četiri treća mjesta. Članovima kluba koji su položili za veća zvanja u karateu prilikom svečanosti uručene su diplome, a osvajači državnih medalja dobili su posebne nagrade, pehare.



Svečanost zajedničkog druženja jaskanskih karatista uveličali su gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel i njegov zamjenik Domagoj Šlat, predsjednica Gradskog vijeća Željka Kovačić, tajnik Športske zajednice Grada Jastrebarskog Marko Gvozdanović, tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun i tehnički tajnik HKS-a gosp Davor Cipek.



Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno uz domjenak kojeg su pripremili članovi kluba.

-Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu i koji su sudjelovali u cjelokupnoj organizaciji-istaknuli su iz Karate kluba Jastrebarsko.

(mi/Karate klub Jastrebarsko)

 

Galerija slika

Ponosni na uspjehe jaskanskih karatista Ponosni na uspjehe jaskanskih karatista Ponosni na uspjehe jaskanskih karatista Ponosni na uspjehe jaskanskih karatista

Podijeli