Novosti Sport Događanja

Poraz Kupinca od Rakovca

18.09.2017. / Igor

Iza nas je nepotpuno peto kolo Jedinstvene županijske lige u kojem je od jaskanskih predstavnika zaigrao jedino Kupinec koji je ugosti Rakovec. Susret između Klasa i Jamnice, kao i susreti između Lomnice i Sutle te Rugvice i Laduča nisu igrani zbog vodom prenatopljenih terena. 

Po iznimno teškom terenu Kupinec i Rakovec ipak su nekako uspjeli odraditi svih devedesetih minuta u kojima su kao pobjednici izašli gosti koji su do tri boda došli nakon minimalne pobjede od 1:0. Šteta, jer gostujuća pobjeda iz Kerestinca nije materijalizirana i na domaćem terenu.

Do pobjede u gostima došli su i nogometaši Lukavca koji su s 3:0 u Zdencima porazili Vatrogasac. Uvjerljivi domaćini bili su igrači Dinama koji su u Jakovlju sa 7:0 porazili Strmec, dok je susret između HNK Gorice II i TOP-a završio podjelom bodova 3:3.

Prvenstvo se nastavlja već u srijedu kada igraju; Lukavec-Laduč, Bistra-Rugvica, Jamnica-Sloga SU-ZA, Sutla-Klas, TOP-Lomnica, Strmec-Kupinec i Vatrogasac-Dinamo, dok se sutra sastaju Rakovec i HNK Gorica II. Sve utakmice igraju se od 17 sati.

Podijeli