Novosti Sport Događanja

Porazom od Lukavca Jamnica izgubila prvenstvo

06.06.2017. / Igor

Kolo prije kraja prvenstva poznat je novi prvak Jedinstvene županijske lige. To je momčad Croatije iz Hrastja kojoj se poklopio rezultat utakmice iz Lukavca gdje je istoimeni domaćin porazio njihova glavnog konkurenta, Jamnicu. 

Kod pretposljednje momčadi prvenstva Jamnica je neočekivano poražena s 3:1 čime je moglo započeti slavlje u Hrastju čiji su igrači u ovom kolu bili slobodni. Znala je momčad iz Pisarovine kako ju u Lukavcu očekuje težak susret. Već na startu to se i obistinilo, jer Lukavec je preko Hladnog i Augustića do 16. minute poveo s 2:0, da bi Augustić u 37. povisio na 3:0.

Imali su svojih šansi i igrači Jamnice, no njima lopta jednostavno nije htjela u gol. Svoj dan na golu domaćina imao je Pavišić, a ono što nije on obranio ostalo bi na okviru gola. Tek je Zelenika u 84. minuti uspio postići počasni pogodak.

Igrači bez obzira na to što nisu uspjeli osvojiti naslov prvaka visoko su podigli rezultatsku ljestvicu te će ovogodišnji rezultati ostati zapisani u povijesti kluba kao najbolji. Oproštaj od sezone momčad ima u subotu u 18 sati kada u Pisarovini gostuje Kupinec čiji su igrači napokon došli do tri boda svladavši s 3:1 Lomnicu.

Podijeli