°C 14

Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu

19.06.2017.

Igor

Jastrebarsko je u vikendu za nama bio domaćin Međunarodnog nogometnog festivala Trofej dječji nogomet u organizaciji Dječjeg nogometa napokon je ove godine došao i u svoj kraj nakon sličnih festivala u Zagrebu, Karlovcu i Samoboru. Dvodnevno nogometno druženje ali i natjecanje mladih nogometaša u dobi od šest do sedamnaest godina okupilo je gotovo 150 nogometnih ekipa s preko 1500 nogometaša koji su svoje nogometno umijeće pokazali na odlično pripremljenim nogometnim terenima na Centrali i Vojarni. 

Za veliko iznenađenje pobrinuli su se najmlađi nogometaši Vinogradara koji su osvojili prvo mjesto u kategoriji prstića 2008. godišta. Osim pobjedničkog trofeja Vinogradar je u svojim redovima imao i dva najbolja pojedinca, igrača Ivana Lukinu te strijelca Mateja Jarnečića.

-Jako mi je drago zbog ovog uspjeha jer to je samo niz kojim je nastavljena rezultatski uzlet našeg kluba, jer ne treba zaboraviti kako su naši juniori i pioniri pobjednici Kup natjecanja. Ovim uspjehom stavili smo točku na „i“ jedne uspješne sezone u kojoj su naša djeca pokazala pravi put- ispričao nam je predsjednik Škole nogometa NK Vinogradar Tomislav Višević te nastavio.

„Ovom prilikom moram se zahvaliti i svim roditeljima koji su volontirali na ovom turniru, ali i našim oružarima Ličanu, Vladi i Bori koji su omogućili da Vojarna blista“.

Upravo stvaranje uvjeta u Vojarni, ali i poboljšanje infrastrukture u Mladini pokazatelj su ispravnosti klupske politike koja stvaranjem uvjeta želi djeci omogućiti što bolje uvjete za daljnji rad i razvoj.

-Sve to ne bi bilo moguće bez našeg sponzora tvrtke DIR i njezinog vlasnika Ivana Rubinića na čemu im se od srca zahvaljujem. Ovakvih uvjeta kakve danas ima NK Vinogradar ne bi se posramili niti prvoligaški klubovi- istaknuo je zadovoljni Višević.

Naslov i za mlađe pionire Jaske 

Do najvišeg postolja stigli su i mlađi pioniri Jaske pod vodstvom trenera Petar Bradvića. Kako tri igrača ove generacije (Josip Obradović, Leon Vučina i Domagoj Brakus) sudjeluju na razvojnom kampu HNS-a u Svetom Martinu na Muri, ekipu je pojačalo šest mlađih igrača (2006. godište) među kojima i igrač Zdenčine Fran Stunja. Uz osvojeno prvo mjesto NK Jaska je u svojim redovima imala i najboljeg vratara Matiju Majkića te igrača Matiju Šerića. 

 

Osim bogatog sportskog programa za sve posjetitelje bila je osigurana i bogata ugostiteljska ponuda, dok su najmlađi mogli uživati u velikom zabavnom parku.

Galerija slika

Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara i mlađi pioniri Jaske najbolji na nogometnom festivalu