Novosti Sport Događanja

Remi Vinogradara kod Kurilovca

11.03.2019. / Redakcija

U utakmici 20. kola 3. HNL Zapad vodeća momčad prvenstva gostovala je u Velikoj Gorici kod Kurilovca te nakon devet uzastopnih prvenstvenih pobjeda upisala neriješeni ishod kojim je produžen niz neporaženosti na 12 utakmica.

Utakmicu je obilježio trenerski debi Velimira Vidića, dosadašnjeg pomoćnog trenera koji je naslijedio Stjepana Gomerca koji se nakon pune dvije godine vođenja zelenih povukao zbog "zamora materijala". Gledatelji su vidjeli dopadljivu utakmicu sa jakim tempom i angažiranom igrom s obje strane. Zeleni su došli do vodstva sredinom prvog dijela kada je Mislimi probio po lijevoj strani i ubacio u peterac, a golgeterski instinkt Prijića ponovno je došao do izražaja.

Domaći su brzo odgovorili te je njihovu dobru akciju lijepim pogotkom sa vrha šesnaesterca okončao iskusni Matoš. U poluvremenu ulazi Handžić koji još diže ritam igre Vinogradara, ali zeleni ne koristi još nekoliko prigoda tako da se rezultat više ne mijenja te svakoj momčadi iz ovog županijskog derbija pripada po bod.

Vinogradar je osvojenim bodom zadržao osjetnu prednost ispred prvih pratitelja. Drugoplasirana Dubrava je u nedjeljnoj matineji na Trnju slavila sa 2:0 te su od Vinogradara udaljeni 8 bodova. Prednost u odnosu na Orijent sada iznosi 11 bodova budući je riječi klub poražen u Gajnicama kod Ponikvi. Idućeg vikenda u Mladini gostuje Špansko koje će sigurno tražiti bodove spasa kako bi što mirnije "plovilo" prema sigurnoj luci do kraja sezone. (LC)

KURILOVEC – VINOGRADAR 1:1
Strijelci: 0:1 Prijić (22), 1:1 Matoš (28)
KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Čunčić, Rajić, Povoljnjak (77. Roginić), Humeljak, Slunjski, Velić (58. Kelava), Perić (61. Desput), Krsnik, Matoš. Trener: Perica Vidak.
VINOGRADAR: Šolčić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Kelava (46 Handžić), Čakarun (60 Vukić), Prijić, Banić (77 Ramčić), Grdenić, Dučkić, Mislimi. Trener: Velimir Vidić.

Podijeli