Novosti Sport Događanja

RK Jaska ponovo kreće s radom: Zaigrajte rukomet!

06.02.2018. / Maja Ivčić

Rukometni klub Jaska, nakon nešto više od 3 godine neaktivnosti, ponovo kreće s radom i poziva nove članove da mu se priključe.

Dobre vijesti stižu iz Rukometnog kluba Jaska, drugog najstarijeg kluba u gradu koji je zbog neusklađivanja Statuta sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama umalo doživio svoje gašenje, od čega su ga odlučili spasiti bivši igrači preuzevši vođenje udruge, doznajemo iz Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Entuzijasti Marko Fabijanić i Boris Magovac, uz pomoć jaskanskih profesora Željke Kovačić i Saše Rodića, svi bivši igrači kluba, te uz pomoć Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, pokrenuli su ponovno treninge s najmlađim uzrastima u dvorani osnovne škole „Ljubo Babić“.

Iz kluba pozivaju sve zainteresirane dječake i djevojčice da dođu na treninge u osnovnu školu, u terminima utorkom u 20,15 i petkom u 19,15 sati.

-Jedina želja i cilj novog vodstva kluba jest, da ga ponovno vrate na stare staze slave, kada je rukomet bio jedan od najpopularnijih sportova u Gradu. Zbog toga, pozivaju se i svi bivši igrači Rukometnog kluba Jaska koji žele pomoć u radu kluba- izvijestili su iz Sportske zajednice grada.

Sve ostale informacije mogu se dobit na mailu rkjaska1955@gmail.com ili na broj mobitela 098 937 4039 kod tajnika kluba Borisa Magovca.

Podijeli