Novosti Sport Događanja

Siniša Mioković napustio klupu Jamnice

21.06.2017. / Igor

Tvorac uspješne jamničke nogometne priče, Siniša Mioković nakon najuspješnije klupske sezone odlučio je napustiti kormilo kluba. 

Jamnicu koja je u netom završenom prvenstvu Jedinstvene županijske lige osvojila drugo mjesto s bodom manje od prvaka Croatije u narednoj će sezoni voditi netko drugi. Hoće li odlazak uspješnog trenera biti i okidač za odlaske igrača iza kojih je odlična sezona predstoji nam da vidimo, jer prema informacijama za njihove usluge interes postoji.

-Bez lažne skromnosti razdoblje provedeno u Pisarovini bilo je prekrasno. Stvorili smo uvjete i kvalitetnu momčad koja je to pokazala na terenu. Da nije bilo krađe u Rakovcu uvjeren sam kako bi mi bili prvaci- ispričao nam je Siniša Mioković.

Proveo je Mioković u Jamnici nešto više od godinu i pol dana u kojima je u prvoj sezoni spasio Jamnicu od ispadanja, dok je ove sezone uz drugo mjesto u prvenstvu momčad pod njegovim vodstvom osvojila i Kup Nogometnog središta Jastrebarsko.

-Zaista nosim lijepe uspomene. Zahvala svima na tome, a posebno igračima koji su najzaslužniji za ove uspjehe. Jedno poglavlje smo zatvorili te sada nastavljamo svatko svojim putem- za kraj će Mioković.

Podijeli