Novosti Sport Događanja

Školski sport: Jaskanci 4. u državi

06.06.2018. / Vana Pocrnjić

Osnovna škola "Ljubo Babić " sudjelovala je na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava za učenike petih i šestih razreda. Učenici su na atletskom natjecanju osvojili četvrto mjesto, te su dobili priznanje od Hrvatskog školskog sportskog saveza za izvrstan rezultat.

Ekipa je nastupala u sastavu koji čine Ivan Mihalić, Marko Bradvić, Domagoj Brakus, Lukas Magđinski, Josip Obradović, Andrija Milanović, Rok Blažek i Eugen Ciban.

 Na natjecanju je nastupilo 18 škola i konkurencija ni malo nije bila laka. Učenici su se natjecali u štafeti 400x100 metara, skokom u vis, skok u dalj, trčanje na 600 metara, bacanje medicinke od 1 kilograma, trčanje na 200 metara.

Ivan Mihalić pokazao se izvrstan te je osvojio prvo mjesto skokom u vis, a treće mjesto u štafeti 4x100 metara.

Ovi rezultat još jednom pokazuju da su učenici izuzetno talentirani te da bi uz kvalitetnije uvjete treniranja zasigurno bili još i uspješniji. Mentorica ekipa bila je prof. Ines Bohaček.

-Iskreno se nadamo da će ovi rezultati biti prepoznatljivi i da ćemo u budućnosti imati odgovarajuće uvjete za razvoj atletike u našem gradu- kazali su iz OŠ Ljubo Babić.

(Foto: OŠ Ljubo Babić)

Galerija slika

Školski sport: Jaskanci 4. u državi Školski sport: Jaskanci 4. u državi Školski sport: Jaskanci 4. u državi

Podijeli