Novosti Sport Događanja

Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede

17.01.2017. / Igor

Prozivkom novoimenovanog trenera Stjepana Gomerca, koji je na klupi Vinogradara zamijenio Roya Ferenčinu igrači prvoplasirane momčadi na trećeligaškom Zapadu jučer su i službeno započeli s pripremama za proljetni nastavak prvenstva. Niti snijegom okovana igrališta u bivšoj Vojarni nisu spriječila igrače i stručni stožer Vinogradara da odrade prvi trening.

Nakon kratkotrajnog rastrčavnja, uslijedila je igra, koja je pokazala kako su se igrači Vinogradara zaželjeli nogometa. Dok se na terenu vodila bitka gotovo za svaku loptu, oporavljenik Josip Španić nizao je krugove oko igrališta. Sve to s velikom pozornošću pratili su oni bez kojih Vinogradar danas nebi bio tu gdje jest; glavni sponzor Ivo Rubinić, predsjednik Miljenko Pavlaković, tehnički tajnik Luka Cipurić, sportski direktor Tomislav Višević, savjetnik Branko Mlinar, ali i najvjerniji navijači, koje nije smetala niti hladnoća koju je dodatno povećavao sjeverac.

Ciljana pojačanja za ostanak na vrhu

Prvom treningu odazvala su se 23 igrača. Od starosjedioca tu su bili vratari Bašić i Stilinović, te igrači Španić, Šćrbec, Dalić, Ristovski, Hajdarević, Prijić, Štulec, Poljak, Šipuš, Rupčić, Ljubojević, Vukić, Bagarić, Prša, Belan, Braje, Mišura i Marić. Uz njih prvi su trening odradili i novaci Ivkovčić, Miličević i Mislimi, dok je vratar Tomić iz opravdanih razloga propustio trening. Što se odlazak tiče Vinogradar su ove zime napustili Ibriks, Miloš, Jevtić i L. Šćrbec.

-Krećemo od nule i vjerujem da nastavljamo uspješan niz za što se moramo što bolje pripremiti, jer svatko želi s trona skinuti prvaka. To je sportski i to poštivamo. Vjerujem da je ovo drugoligaška momčad, a igračima mogu poželjeti što više zdravlja i sreće- ispričao je sportski direktor Tomislav Višević.

Sa sportskim direktorom slaže se i trener Stjepan Gomerac koji se nakon više od godinu dana ponovno vraća na klupu Vinogradara s kojim je potpisao devet trofeja, što ga čini najtrofejnijim jaskanskim trenerom.

-Želja mi je da se igrači ne povrijede i budu zdravi tijekom priprema. Prije se znalo reći dolazi Štef, on je vatrogasac, no ovdje sada ne treba vatrogasac jer momčad je na prvom mjestu. Ciljevi su visoko postavljeni, a ja se nadam da će jesenski rezultat biti takav i na kraju prvenstva- istaknuo je trener Gomerac.

Devet pripremnih utakmica

S obzirom na snijeg koji je prekrio terene u Vojarni i u Mladini, igrači Vinogradara kombinirat će terene u Vojarni, te teren s umjetnom travom u Lučkom. U sklopu priprema, Vinogradar će odigrati i devet pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu 21. siječnja protiv Ponikva, nakon čega sljede dvoboji protiv Kupinca, Šparta Elektre, Lučkog, Intera, Sesveta, Hrvatskog dragovoljca, Gorice i Samobora.

Galerija slika

Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede Stjepan Gomerac poveo Vinogradar u nove pobjede

Podijeli