Novosti Sport Događanja

STK Jaska: Dobrom igrom zasjele na 3. mjesto ligaške ljestvice

06.02.2019. / Redakcija

Susret za dugo pamćenje u Dugom Selu odigrale su seniorske ekipe STK Jaska i STŠK Dugo Selo u prvom kolu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene. Klasični derbi susret dvije izjednačene ekipe potrajao je punih 3 sata i 15 minuta, i po kvaliteti igre spada među tri najbolje odigrana susreta STK Jaska u šestogodišnjem prvoligaškom stažu.

Bez obzira na dugo trajanje susreta svi prisutni ljubitelji stolnog tenisa uživali su u fantastičnoj igri i borbenosti obje ekipe, a dodatnu draž dali su dramatični preokreti kojima je susret obilovao. U takvim uvjetima kad je doslovno odlučivala jedna loptica do vrlo važne pobjede postignute rezultatom 4:2 zasluženo je stigla jaskanska ekipa i za to bila nagrađena dugotrajnim aplauzom objektivnih domaćih ali i ovog puta brojnih svojih navijača.

Na taj način jaskanske su se stolnotenisačice u potpunosti revanširale domaćoj ekipi za poraz iz jesenskog dijela kada su dugoselske igračice pobijedile rezultatom 4:3 te su sada s boljim međusobnim omjerom zasjele na treće mjesto ligaške ljestvice.

U nastavku natjecanja jaskanska ekipa putuje na novi derbi susret u Vrsar gdje ih očekuje susret s vodećom ekipom Vrsara.

(Foto: STK Jaska)

Podijeli