Novosti Sport Događanja

STK Jaska: Victoria Pustaj ponovo zlatna

26.02.2019. / Redakcija

U Krapini je održan 9. Kup grada Krapine koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Članica STK Jaska Victoria Pustaj stigla je do svog već petog slavlja na sedmom turniru tog ranga u ovoj sezoni osvojivši prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Prethodno je bila najbolja na Kupu Sportskih novosti u Varaždinu, Kupu grada Bjelovara, Međunarodnom kadetskom prvenstvu Varaždina, Memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu te osvojila drugo mjesto na Memorijalu Saša Paar u Dugom Selu. Novim slavljem dodatno je učvrstila prvo mjesto na aktualnoj rang listi HSTS-a za najmlađe kadetkinje koje vrlo uvjerljivo drži u konkurenciji čak 66 konkurentica iz cjelokupne države koje su dosada uspjele osvojiti bodove za rang listu.

Tom uspjehu odličnom igrom dodala je i treće mjesto izboreno u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja! Vrlo dobar bio je Andrija Klepić ostvarivši plasman u 1/4 finala najbrojnije kategorije kadeta gdje je nakon velike borbe poražen 3:2 u setovima za ulazak u polufinale kao i Viktorija Oslaković koja se je plasirala u 1/4 finala kategorije klinceza te još dodatno u višoj starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja stigla do prve pobjede i bodova za rang listu.

Galerija slika

STK Jaska: Victoria Pustaj ponovo zlatna

Podijeli