Novosti Sport Događanja

Stolni tenis: Pobjeda ženske i poraz muške ekipe

31.01.2018. / Redakcija

Ženska ekipa STK Jaska u prvom susretu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na svojem je terenu rutinski, bez izgubljenog seta savladala gostujuću ekipu STK Klek maksimalnim rezultatom 4:0. Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac svaka s po jednom pojedinačnom pobjedom te par, nisu dozvolile nikakvo pa ni najmanje iznenađenje. U sljedećem kolu trenutno trećeplasirane Jaskanke ugostit će vodeću i dosad jedinu neporaženu ekipu lige STK Malinska iz Malinske.

Muška ekipa STK Jaska u nastavku je natjecanja 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem terenu ugostila ekipu STK Velika Gorica-Stanfar iz Velike Gorice.

Susret u kojem su gosti zasluženo slavili rezultatom 4:1 će biti zapamćen po debiju mladog, 12-godišnjeg Andrije Klepića koji je po prvi puta nastupio za seniorsku ekipu. S druge strane stola stajao je nekadašnji reprezentativac i internacionalac Marko Habijanec pa je Andrija u svom debiju imao priliku puno toga naučiti. Jedinu pobjedu za STK Jaska ostvario je Lovro Tomac, a za ekipu osim spomenutih nastupio je još i Martin Lončarić. U sljedećem kolu STK Jaska će gostovati u Zaboku kod istoimene ekipe. 

(STK Jaska)

Podijeli