Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači još uvijek bez pobjede

03.11.2017. / Igor

Nakon tri odigrana kola Prve lige jaskanski stolnotenisači još uvijek su bez pobjede. Nakon startnog poraza u Velikoj Gorici, Jaskanci su u naredna dva meča poraženi kod kuće. Najprije ih je s 4:0 porazila ekipa Zaboka, a isti scenarij viđen je i protiv prvih favorita liga, zadarskog Donata. 

Jaskance sada čeka niz od čak četiri utakmice na svom terenu gdje će ugostiti Bajer iz Fužina, Kvarner iz Rijeke, Samobor i Svetu Nedelju-Novake u kojima će pokušati osvojiti bodove nužne za opstanak u ligi što je i ovogodišnji klupski cilj.

Za razliku od njih, mnogo uspješnije su stolnotenisačice koje su pobjedom nad ekipom Uranije iz Baške Vode stigle do druge ovogodišnje pobjede. Uz dvije pobjede Jaskanske imaju i poraz od Malinske, koja kvalitetom sastava, profesionalnim uvjetima i organizacijom kluba daleko odskače od svih ostalih ekipa lige te je siguran putnik u Superligu.

U neizvjesnom meču protiv Uranije, jaskanske stolnotenisačice slavile su s 4:3 nakon tri sata igre. Pred Jaskom su sada dva vrlo teška susreta na gostovanjima u Jadranovu i Crikvenici gdje ih dočekuju domaćini koji kao i Jaska pretendiraju na visoke pozicije.

Podijeli