Novosti Sport Događanja

Stolnotenisačice poražene od Dugog Sela, stolnotenisači od Svete Nedelje

09.10.2018. / Redakcija

Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu, u prvom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene, ispustila veliku priliku pobijediti ekipu STŠK Dugo Selo.

U derbi susretu kola, a po mnogima i cjelokupnog prvenstva, gošće su visoko vodstvo domaće ekipe 3:1 u mečevima i 2:0 u setovima velikim prekretom pretvorile u pobjedu rezultatom 4:3.

Susret koji je potrajao punih tri i pola sata obilovao je brojnim uzbuđenjima i dramatičnosti, a obilježila ga je vrhunska igra obje ekipe. Na kraju je presudila veća širina kadra gostujuće ekipe koja, usprkos teškoj situaciji u kojoj se našla, zasluženo nosi u Dugo Selo dva velika boda.

U sljedećem kolu Jaskanke očekuje susret s još jednom vrlo ambicioznom i kvalitetnom ekipom i to sa STK Vrsar iz Vrsara.

Muška ekipa u nižem rangu natjecanja

Muška ekipa STK Jaska nakon punih šest godina uspješnog nastupanja u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zbog teške financijske situacije od ove sezone nastupat će u nižem stupnju natjecanja II ligi – Regija srednja Hrvatska. Nažalost, pomlađena i neiskusna ekipa novu sezonu je započela uvjerljivim porazom 4:0 na domaćem terenu protiv također prošlogodišnjeg prvoligaša STK Sveta Nedelja-Novaki.

(STK Jaska)

 

Podijeli