Novosti Sport Događanja

Sutra se održava  „Wine Trail&Run 2017.“

18.08.2017. / Igor

Jastrebarsko će sutra biti u znaku trčanja, jer pred nama je još jedno izdanje Jaskanskog vinskog trekinga, „Wine Trail&Run 2017.“.

Ova jedinstvena međunarodna sportska manifestacija s turističkim obilježjem, okupit će rekordan broj natjecatelja. Kako su nas izvijestili organizatori iz Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme očekuje se nastup od preko petsto sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Kanade, Luksemburga i Španjolske. 

Ove godine natjecatelji imaju priliku nastupiti u tri različite kategorije trail utrke na 8, 15 ili 22 kilometra. Utrka će se odvijati na području Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje, a start i cilj je u 11 sati kod Lovačke kleti na Plešivičkim Poljanicama.

U sklopu ovog događanja jaskanski vinari imat će priliku prezentirati svoja vina, a mala seoska gospodarstva ugostiteljsku i turističku ponudu, jer jedna od želja organizatora je da svi natjecatelji uz sportsko nadmetanje, s ove utrke nose i lijepa sjećanja te da budu vrlo dobro upoznati s krajem gdje se utrka održava.

Podijeli