Novosti Sport Događanja

Svetojanske mažoretkinje postale članice Sportske zajednice

01.03.2018. / Maja Ivčić

Svetojanske mažoretkinje nove su članice Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. Odlučeno je to jednoglasno na redovnoj i izvještajnoj sjednici Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog održanoj u utorak.

Kao privremena članica koja je dobila status nakon što je zadovoljila sve uvjete prema Statutu Zajednice, predsjednica Svetojanskih mažoretkinja, Mateja Baltorinić održala je kratku prezentaciju kojom se predstavila skupštinarima. Prije samog glasanja, u izlaganju je istaknula da će mažoretkinje svojim radom i zalaganjem kao i do sada, opravdati članstvo u Zajednici, te se nada uspješnoj suradnji sa svim članicama.

Na sjednici je usvojeno i Izvješće o radu, Financijsko izvješće za 2017. godinu, kao i detaljna raspodjela financijskih sredstava za 2018. godinu. Time je završen postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2018. godinu. Na temelju odluka Komisija svih 4. kategorija sportova većinom glasova su prihvaćeni njihovi prijedlozi, te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2018. godinu.

Osim već navedenih točaka koje su se nalazile na dnevnom redu sjednice, skupštinari su bili obaviješteni o prestanku članstva Odbojkaškog kluba Jastreb ponajviše zbog nezainteresiranosti mladih da se uključe u rad kluba.

(izvor: SZGJ)

 

Podijeli