Novosti Sport Događanja

Tomislav Višević: "Ovo lijepo izgleda"

05.12.2016. / Igor

Prošlog vikenda i službeno je spušten zastor na jesenski dio prvenstva na trećeligaškom Zapadu. Ciljnu vrpcu prvi su presjekli nogometaši Vinogradara koji su na stanku otišli s prve pozicije osvojivši prvo mjesto s tri boda više od drugoplasiranog Krka. Dok Vinogradar predvodi ljestvicu klubova, onu najuspješnijih strijelaca predvodi iskusni Goran Ljubojević.

-Lijepo izgleda ovaj pogled na ljestvicu. Zahvaljujem se dečkima na obavljenom poslu, no sada nas očekuje drugi dio. Bez obzira na prvo mjesto, sve još otvoreno te treba stati na loptu- na prvu će sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

Mogla je prednost Vinogradara pred prvim praiteljima biti i veća, no gubitak čak osam domaćih bodova još uvijek je jamac zanimljivog nastavka prvenstva.

-Ovi usponi i padovi normalni su za nogomet. Obzirom na trenutačno stanje sve je moguće. U odnosu na prošlu sezonu liga je malo jača, čemu svjedoči i ta gužva momčadi pri vrhu. Između ostalog, svaka od tih momčadi može dobiti svaku- kaže nam Višević.

Odigravanjem utakmice protiv Dugog Sela za nogometaše Vinogradara uslijedio je kratak odmor koji će potrajati do početka siječnja kada bi trebale započiti pripreme za proljetni nastavak prvenstva.

Podijeli