Novosti Sport Događanja

Tri osvojena trofeja mlađih članova STK Jaska na regionalnom turniru

20.11.2019. / Redakcija

U Svetoj Nedelji odigran je 2. Otvoreni turnir Regije srednja Hrvatska koji se bodovao za regionalne rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Mladi članovi STK Jaska i ovog puta su vrlo dobro obavili svoju zadaću pa su gotovo svi koji su nastupili izborili plasman u završnicu turnira.

Pritom se dvoje od njih okitilo trofejem i to Victoria Pustaj osvojivši dva druga mjesta u kategorijama mlađih kadetkinja i kadetkinja, te Viktoria Oslaković trećim mjestom u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Većina ostalih stigla je na korak do plasmana u polufinale turnira. Tako su u četvrtini finala turnir redom završavali David Borković u kategoriji klinaca, Antonela Ciban u kategoriji klinceza, Matija Matešić u kategoriji najmlađih kadeta, Ivona Ciban u kategoriji najmlađih kadetkinja te Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta.

Magdalena Preprotić na svom prvom turniru tog ranga u kategoriji klinceza stigla je i do prve pobjede ali se nije uspjela plasirati u završnicu za što će imati priliku već na 3. Otvorenom turniru u Jastrebarskom 08.12.2019. kojem će organizator biti STK Jaska.

Podijeli