°C 5

'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane

29.08.2019.

Petar Brnada

U Volavju je protekle nedjelje održano još jedno izdanje tradicionalnog Turnira ulica na kojem su se još jedanput u veselju okupili i mlađi i stariji mještani.

Malonogometni 'Turnir ulica' već je godinama glavna ljetna manifestacija Volavčana. Ove godine nadmetale su se četiri ekipe; Cvetička, Glavna ulica, Dolnje selo i Cesta-Ložac, a domaćine je posjetila i ekipa Grada Jastrebarskog s kojom su Volavčani odigrali revijalnu utakmicu.

Titulu pobjednika odnijela je momčad Gornje selo koja je u finalu svladala Cvetićku ulicu, dok je treće mjesto pripalo ekipi Dolnje selo. Po završetku turnira i dodjele pehara, fešta u Volavju nastavljena je dugo u noć.

Izvor i foto: Vladimir Pintur

Galerija slika

'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane 'Turnir ulica' ponovno okupio mlade i stare Volavčane