Novosti Sport Događanja

U Mladini održan turnir prstića i limača

18.06.2019. / Redakcija

U organizaciji NK Vinogradara proteklog vikenda održan je turnir prstića i limača „NK Vinogradar 2019“, a posebno veseli što su zapažene uloge odigrali nogometaši Vinogradara i Jaske pokazavši kako je pred jaskanskim nogometom svjetla budućnost.

Nakon što su organizatori „probili led“ prošle godine kada je turnir održan na igralištu u sklopu bivše jaskanske vojarne ove su godine najmlađi nogometaši svoje nogometno umijeće pokazivali u Mladini na glavnom terenu. Subota je donijela nadmetanje kategorije U-11, a nakon cjelodnevne borbe prvo mjesto osvojila je momčad Zeline koja je u finalu svladala domaćine Vinogradar I. Odlično je odigrala i druga momčad Vinogradara koja je osvojila treće mjesto dok su četvrtu poziciju zauzeli nogometaši Jamnice.

U nedjelju su nastupali nogometaši u kategoriji U-9 gdje je uvjerljivi trijumf ostvarila momčad Sesveta odigravši odličan turnir, a u finalu su slavili protiv Duga Rese. U utakmici za treće mjesto mladi nogometaši Jaske su uspjeli svladati Vrbovec te su tako trofejnu riznicu na svojoj Centrali povećali za još jedan pehar.

Finalne utakmice i dodjelu pobjedničkih pehara te medalja su uveličale Svetojanske mažoretkinje nastavivši tako uspješnu suradnju sa Vinogradarom. Turnir je protekao u odličnoj atmosferi uz brojnu publiku koja je sportski bodrila svoje momčadi, a za iduću godinu organizatori najavljuju još veći i jači turnir. (LC)

Galerija slika

U Mladini održan turnir prstića i limača U Mladini održan turnir prstića i limača U Mladini održan turnir prstića i limača U Mladini održan turnir prstića i limača

Podijeli