Novosti Sport Događanja

Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače

22.11.2018. / Redakcija

Jastrebarsko je bilo domaćin 2. Otvorenog turnira Regije srednja Hrvatska te 2. Otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Turnir je održan u organizaciji STK Jaska, a otvorio ga je predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog Domagoj Šlat.

Značajan uspjeh postigli su mladi članovi STK Jaska. Victoria Pustaj osvojila je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te dodala treće mjesto u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja. Treća mjesta na turniru osvojali su: Viktoria Oslaković u kategoriji klinceza, Matija Matešić u kategoriji klinaca, Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta te Andrija Klepić u kategoriji kadeta. Od članova STK Jaska nastupila je i Ivona Ciban koja nije uspjela ostvariti plasman u završnicu turnira ali je postigla svoju prvu pobjedu u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Galerija slika

Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače Uspješan Otvoreni turnir za mlade stolnotenisače

Podijeli