Novosti Sport Događanja

Vatreni U-19 sutra protiv Walesa na Mladini!

21.03.2018. / Redakcija

Nakon dvoboja na gradskom stadionu u Vrbovcu, U-19 reprezentacije Hrvatske i Walesa sada će još jednom odmjeriti snage, i to na stadionu NK Vinogradara na Mladini.

Naime, u utorak je naša mlada reprezentacija u prvoj prijateljskoj utakmici odigranoj u Vrbovcu s 3:0 uvjerljivo slavila protiv momčadi Walesa, a sada se mladim Velšanima nudi prilika za revanš.

No s obzirom na ono što su izabranici Roberta Jarnija pokazali u prvom dvoboju, apsolutni su favoriti i uoči ove utakmice.

Na popisu igrača nalaze se Dominik Kotarski (Ajax), Marko Hanuljak (Hypo Limač), Filip Hlevnjak (Slaven Belupo), Ante Palaversa (Hajduk), Stipe Radić (Hajduk), Josip Šutalo (Dinamo), Leon Kreković (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Michele Šego (Hajduk), Jurica Pršir (Dinamo), Roko Baturina (Dinamo), Roko Klemenčić (Dinamo), Boško Šutalo (Osijek), Luka Viduka (Lokomotiva), Karlo Išasegi (Osijek), Marko Batinić (LASK Linz), Marko Martinović (Benfica), Ivan Dolček (Slaven Belupo), Jurica Bajić (Hajduk), Matej Resler (Slaven Belupo) i Jakov Blagaić (Hajduk).

Uz izbornika Jarnija, u stručnom su stožeru još glavni instruktor Sreten Ćuk, treneri Siniša Glavaš i Sergej Milivojević, trener vratara Ivica Solomun, liječnik Sven Pal, fizioterapeut Ivan Halambek te ekonom Dennis Lukančić.

Susret ovih mladih reprezentacija na rasporedu je u četvrtak s početkom u 15:30 sati, a u NK Vinogradaru ističu kako spremno čekaju sutrašnji susret.

-Sve na sportskom centru Mladina, stadionu NK Vinogradara, spremno je za sutrašnju utakmicu koju s nestrpljenjem iščekujemo. Hvala svim volonterima na trudu i zalaganju te veliko hvala gospodinu Rubiniću bez koga ovo sve ne bi bilo moguće-poručio je Tomislav Višević iz NK Vinogradara koji je domaćin mladim reprezentativcima i gostima iz Walesa.

Dođite na Mladinu i podržite naše mlade Vatrene!

Podijeli