Novosti Sport Događanja

Vinogradar do punog plijena u Labinu

23.04.2018. / Redakcija

Nogometaši Vinogradara ponovno su osjetili slast pobjede, a „na meniju“ se našla momčad Rudara iz Labina koju su zeleni porazili s visokih 3:0, premda je otpor domaće momčadi bio puno veći nego što sugerira konačan rezultat.

Na samom otvaranju utakmice Vinogradar dolazi u vodstvo kada nakon gužve u kaznenom prostoru najbolje reagira Filipović te posprema loptu u Pavlićevu mrežu. Rudar nakon toga kreće po izjednačenje dok se Vinogradari disciplinirano brane i strpljivo čekaju svoju priliku. Kako se utakmica bližila kraju, Rudar sve opasnije prijeti Bašiću koji zaustavlja sve njihove pokušaje, a jednom udarcu se prepriječila i greda. Kada ne iskoristiš svoje šanse i ne zabiješ gol, obično ga uvijek primiš, a ovo „staro pravilo“ pokazalo se i u subotnjoj utakmici.

U jeku domaćeg napada, sijevnula je kontra Vinogradara koju je pogotkom završio kapetan Povrženić i time riješio pitanje pobjednika jer se igrala 87. minuta. Labinjani su se nakon toga potpuno opustili, tako da je Miličević u drugoj minuti sudačke nadoknade postigao još jedan pogodak za konačnih 3:0.


Vinogradar je ovom pobjedom nastavio „puhati za vrat“ vodećoj Opatiji koja je u ovom kolu svladala Vrbovec te zadržala bod prednosti. Prilika za povratak na lidersku poziciju mogla bi se ukazati već idućeg vikenda kada Vinogradar ugošćuje momčad Španskog, dok Opatiji slijedi teško gostovanje kod četvrtoplasiranog Kurilovca. (LC)
 
NK RUDAR-NK VINOGRADAR 0:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Filipović (3), 0:2 Povrženić (87), 0:3 Miličević (90+2)
RUDAR: Pavlić, Bilić, Marić, Perković, Macan, Juričić (od 31. Šurković), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Mehić (od 70. Bembić), Jašarević (od 83. Fejzić). Trener: Peruško
VINOGRADAR: Bašić, Ribić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Roglić, Pavlešić (od 53. Dučkić), Prijić (od 81. Štulec), Kovačić, Mislimi, Filipović (od 46. Miličević). Trener: Gomerac

Podijeli