Novosti Sport Događanja

Vinogradar jesenski prvak

25.11.2017. / Igor

Pobjedom u Sisku nogometaši Vinogradara potvrdili su jesenski naslov 3. HNL- Zapad. Jesensku dionicu prvenstva klub iz Mladine završio je s četiri boda više od drugoplasirane Opatije koja je u današnjem susretu s 3:1 poražena u Krapini od Zagorca. 

U gostima kod najstarijeg hrvatskog kluba Segeste, Vinogradar je slavio minimalnu pobjedu. Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je mladi Ivan Kazimir Filipović u 40. minuti utakmice.

Trećeplasirani Krk u današnjem je susretu s 4:1 porazio Vrapče, dok se za najugodnije iznenađenje lige pobrinuo novak u trećeligaškom društvu Udarnik koji na jesensku polusezonu odlazi s četvrtog mjesta kojeg su potvrdili današnjom pobjedom 2:1 u Poreču kod Jadrana. Četvrta je to uzastopna pobjeda za sastav trenera Damira Biškupa koju im je donio dvostruki strijelac Matej Kelava.

Dubrava Tim kabel u današnjem je susretu s 4:0 porazila Špansko, Pazinka je s 1:0 bila bolja od Maksimira, dok je Dugo Selo s 2:1 slavilo protiv HAŠK-a. Susret između Zagreba i Vrbovca završio je bez pobjednika rezultatom 0:0. Kolo će sutra utakmicom od 11 sati zaključiti Trnje i Rudar.

Podijeli