Novosti Sport Događanja

Vinogradar krenuo s pripremama

16.07.2019. / Redakcija

Nogometaši Vinogradara u ponedjeljak su na terenima ŠRC Mladina započeli pripreme za novu sezonu. „Vladari“ 3. HNL Zapad će nakon tri uzastopna naslova prvaka od naredne sezone igrati u novokomponiranoj 3. HNL Središte gdje im konkurencija više neće biti klubovi iz Primorsko-goranske te Istarske županije. Dvadesetak igrača koji su se odazvali prozivci ispred kluba je pozdravio Luka Cipurić te ih potom prepustio „drilu“ treneru Sanjinu Lucijaniću i njegovom asistentu Anti Šulentiću.

Karlovački strateg je odmah nametnuo zahtjevan ritam te su igrači veći dio treninga nizali krugove oko igrališta. Što se igračkog kadra došlo je do određenih promjena tako da će se za vratarsku poziciju boriti povratnici Josip Braje i Goran Bašić. Osim navedenog dvojca u zeleni dres se vraćaju Igor Mačešić, Mislav Golojuh, Nikola Golojuh, Josip Španić, Željko Štulec dok bi se kao pojačanja trebali dokazati Borna Pausić, Luka Čakarić i Martin Bašić. Od starosjedioca su tu Matej Ivkovčić, Admir Mislimi, Patrik Pavlešić, Marko Kelava, Leo Rajnović, Stjepan Prežgaj, Marko Pleskina, Igor Prijić te dvojac Antonio Vukić i Marko Povrženić koji su prvi trening odgledali s tribine. Mogući su još poneki dolasci u narednim danima s ciljem dodatnog pomlađivanja momčadi i jačanja konkurencije.

Zeleni će u pripremnom periodu odigrati nekoliko prijateljskih utakmica od kojih se posebno izdvajaju dvoboji protiv prvoligaša Gorice, drugoligaša Sesveta te juniora Dinama. (L.C.)

Podijeli