Novosti Sport Događanja

Vinogradar-Kustošija 1:1

11.02.2019. / Redakcija

Nogometaši Vinogradara dvobojem protiv drugoligaša Kustošije nastavili su nastup na 1. Memorijalnom turniru „Drago Parać“ u Dubravu, a utakmica je završila neriješenim ishodom te je svakoj momčadi pripao po bod.

Obje su momčadi istrčale u svojim najjačim sastavima te je utakmica posebno u prvom dijelu izgledala kao prava prvenstvena sa ozbiljnim pristupom, agresivnom igrom te velikom borbom na sredini terena. Nekoliko (polu)prilika nisu iskoristili napadači pa se na odmor otišlo bez pogodaka, a nastavak je donio brojne izmjene pa je samim time popustila čvrstina te se razvodnila i kvaliteta koja je rezultirala i češćim greškama što je u konačnici donijelo i pogotke.

Povela je Kustošija pogotkom Darojkovića koji je „panenkom“ iz kaznenog udarca matirao Bogovića te zaradio pljesak solidno popunjenog gledališta u Dubravi. Nije vodstvo Kustošije obeshrabrilo zelene te su nastavili napadati, da bi nagrada stigla pred sam kraj utakmice kada je nakon udarca iz kuta Ivkovčić glavom zabio za konačnih 1:1.

Vinogradar kojeg je umjesto bolesnog trenera Gomerca vodio pomoćnik Vidić nastupio je u sastavu: Šolčić, Mislimi, Ivkovčić, Bagarić, Grdenić, Kelava, Dučkić, Handžić, Povrženić, Čakarun, Prijić (još su igrali: Bogović, Pavlešić, Kurečki, Ramčić, Jakovljević, Prežgaj, Šimunjak, Džida, Vila).

Vinogradar nakon dva odigrana kola na svom kontu ima jedan osvojeni bod, a ispred njega su sa po tri boda Dugo Selo i Maksimir dok je Kustošija vodeća sa četiri osvojena boda. Zeleni će u srijedu utakmicom protiv Maksimira zaključiti natjecanje po skupinama te utvrditi svoju poziciju nakon čega još slijedi utakmica za konačni poredak na turniru. (LC)

Podijeli