Novosti Sport Događanja

Vinogradar nastavlja pobjedničkom stazom

16.01.2018. / ivana

Prozivkom trenera Stjepana Gomerca i njegova stručnog stožera jučer su i službeno započele pripreme Vinogradara. Okupljanje igrača, a potom i trening održani su na Sportskom kompleksu u Mladini. Cjelokupne pripreme momčad će odraditi u Vojarni, a po potrebi na terenu s umjetnom travom u Trnju.

Upravo tamo momčad će već u subotu odigrati i prvu pripremnu utakmicu. Protivnik je najbolja momčad 4. NL Ponikve, potom slijede ogledi protiv Karlovca (27. siječnja), Sesveta (31. siječnja), juniora Dinama (3. veljače), Dubrave (14. veljače) i Zagreba (17. veljače).

-Nastavljamo tamo gdje smo stali- tek kratko je rekao sportski direktor Tomislav Višević.

Jesenski prvak u nastavak sezone ulazi bez Filipa Šćrbeca i Marka Bjelanovića, te ozlijeđenog Antonija Vukića. Za sada su sigurni Marijo Dučkić i Igor Ribić koji su u redove Vinogradara stigli iz drugoligaša Sesveta i Lučkog. Treneru Gomercu pokušat će se nametnuti i Rizvanović, Dubravac i Lebar koji su na probi, a klub je nastavio i s uvođenjem igrača iz vlastitog pogona u seniorsku momčad koji su sada priključeni juniori Kelava, Koluder, Ramčić, Stipić, Vulje i Novosel.

 

(dr/FOTO: Sportnews)

 

Podijeli