Novosti Sport Događanja

Vinogradar ponovno u Mladini

13.10.2017. / Igor

Nogometaši Vinogradara ove se nedjelje vraćaju na kultnu mjesto svojih uspjeha, Mladinu u kojoj ih nije bilo od kraja prošle jeseni. Cijelu prošlu proljetnu polusezonu i prvih devet kola ove godine momčad je odradila u Vojarni gdje u deset mjeseci nije osjetila gorčinu poraza. Jedini koji su uspjeli Vinogradaru otkinuti bod bili su igrači Dugog Sela. 

Uz lijepo uređen kompleks u centru Grada, Vinogradar u Mladini ima i stadion na kojem bi pozavidjela i velika većina naših bolje rangiranih momčadi. Novi travnjak i kozmetički ušminkan objekt igrači koriste od početka tjedna i svi imaju samo riječi pohvale.

-Iznimna mi je čast da nakon Vojarne možemo otvoriti i obnovljenu Mladinu. Igrači su prezadovoljni terenom. Naravno da smo ponosni time. Pozivam sve naše navijače i simpatizere da nam se pridruže i da nas podrže u novoj pobjedi- kaže sportski direktor Tomislav Višević.

Povratak u Mladinu poklopio se i s derbi utakmicom protiv trećeplasiranog Krka, koji ima dva boda manje od momčadi trenera Stjepana Gomerca.

-Oni nam pušu za vratom, no vjerujem da će naši igrači odigrati kako znaju kako bi se ipak odvojili- o nedjeljnoj utakmici će Višević.

Utakmica u Mladini igra se s početkom u 15,30 sati.

Podijeli