Novosti Sport Događanja

Vinogradar poražen u Sesvetama

04.02.2019. / Redakcija

Nakon što su svladali Zagreb te remizirali protiv Hrvatskog dragovoljca nogometaši Vinogradara osjetili su gorčinu poraza, a kobna je bila momčad Sesveta.

Hendikepirani ozljedama i izostancima nekolicine igrača zeleni su drugoligašu pružili solidan otpor, a u borbenoj utakmici bez previše tečnosti u samoj igri karakterističnoj za pripremni period spretniji su bili domaći. Svi pogoci su bili plodovi nespretnih i nekvalitetnih obrambenih poteza.

Domaćine je u vodstvo doveo Vranjković da bi njihovo vodstvo poništio Matej Ivkovčić koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru nakon ubačaja iz kuta. Drugo poluvrijeme donosi mladu i poletnu momčad Sesveta predvođenu juniorima koji se natječu u najvišem rangu hrvatskog nogometa, a svoju dobru predstavu konkretizirali su pogocima Mamića i Stojanovića za konačnih 3:1.

Trener Gomerac je u Sesvetama izveo sljedeću postavu: Šolčić, Mislimi, Ivkovčić, Bagarić, Grdenić, Dučkić, Pavlešić, Povrženić, Handžić, M. Čakarun, Prijić (još su igrali: Bogović, Džida, Kelava, Ramčić, Vila, Jakovljević).

Do početka prvenstva ostala su još tri tjedna za brušenje forme i uigravanja, a Vinogradar će u tom periodu nastupiti na turniru u organizaciji NK Dubrave gdje prvu utakmicu u skupini igra u srijedu u 17.30h protiv ligaškog rivala Dugog Sela. (LC)

Podijeli