°C 24

Vinogradar potvrdio drugi naslov prvaka 3. HNL!

05.06.2018.

Redakcija

Jedno kolo prije kraja prvenstva NK Vinogradar je potvrdio svoj drugi uzastopni naslov prvaka 3. HNL Zapad!

Klub s Mladine uz to se trebao okititi i titulom najuspješnijeg kluba svih trećih liga, kao što je to bio na kraju polu-sezone, no tu krunu oduzeo mu je Osijek II koji je po utakmici osvojio 2,20 bodova, a Vinogradar 2,17.

No u Vinogradaru imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, u posljednjem kolu prvenstva, koje će nogometaši Vinogradara u subotu odigrati protiv Segeste, čeka se da Igor Prijić zabije barem jedan gol i tako postane nedostižni rekorder lige.

Spomenimo da je Vinogradar na nedjeljom gostovanju u Zagrebu s domaćinom odigrao 1:1, a jedini pogodak za Jaskance postigao je Štulec.

Što se tiče ostalih rezultata Trnje je pobijedilo drugoplasiranu Opatiju s 1:0 i time je osiguralo opstanak jednako kao i Dugo Selo koje je svladalo Vrapče s 3:0.

O sebi samima izravno odlučuju HAŠK, Špansko, Jadran Poreč i Pazinka Pazin, a to trenutno stanje mogla bi srušiti eventualna odluka Izvršnog odbora HNS-a, koju će donijeti sljedeći tjedan, da se skupina Zapad vrati na 16 klubova.

Vrapče se našlo u teškoj situaciji i više ne odlučuje samo o sebi pa bi tako i eventualna pobjeda protiv Krka za njih mogla biti premalo.