Novosti Sport Događanja

Vinogradar rutinski kroz Peščenicu

28.05.2017. / Igor

Nogometaši Vinogradara rutinski su odradili posljednje ovogodišnje gostovanje. Na Peščenici kod HAŠK-a slavili su pobjedu od 3:0. 

Devetnaesta je to ovosezonska pobjeda za sastav trenera Stjepana Gomerca koji pred Kustošijom Trnjem koji su jučer odigrali neriješeno ima prednost od 12 bodova. Za slavlje na Peščenici među strijelce su se upisali Luka Rupčić kojem je to bio prvenstveni prvijenac, dok su pobjedu u smiraj utakmice potvrdili Marko Ristovski i Željko Štulec.

Pretposljednje, 29. kolo obilježio je derbi između Trnja i Kustošije koji je završio bez pogodaka čime je sastav Kustošije stigao nadomak 2. HNL za što im je u posljednjem kolu potrebna pobjeda protiv Segeste koja je jučer poražena od Dugog Sela. Pobjedom od 3:2 Dugo Selo je izborilo ostanak, dok ligu napuštaju Stupnik, Zagorec i Samobor.

Stupnik je jučer odigrao 3:3 protiv Maksimira, Zagorec je na Krku slavio s 3:2, dok je Samobor s 3:2 poražen od Dubrave Tim Kabel. Istim su rezultatom završili i susretu u Opatiji i Poreču, gdje je Opatija slavila protiv Vrapča, te Jadran protiv Vrbovca.

Podijeli