Novosti Sport Događanja

Vinogradar srušio i Dugo Selo, u srijedu sa Slavijom za osminu Kupa

24.09.2018. / Redakcija

Vinogradar je protekle nedjelje pred domaćom publikom s visokih 6:2 slavio protiv ekipe Dugog Sela te tako na svoj konto dodao još tri boda.

Bilo je to još jedno vrlo dobro izdanje momčadi s Mladine koja je tako još uvijek stopostotna, s pet pobjeda u isto toliko odigranih kola. Ispred njih je samo Krk koji ima tri boda više, ali i odigrani susret više, pa će tako o jesenskom dijelu sezone najvjerojatnije odlučivati njihov međusobni sraz.

Iako su gosti iz Dugog Sela pružali solidan otpor, Vinogradar je na odmor otišao s golom prednosti (2:1), da bi kasnije u nastavku u potpunosti potopili goste.

Suparničku mrežu dva puta su pogađali Prijić i Topić, a među strijelce su se upisali i Šćrbec te Bagarić. Svakako treba istaknuti odličnu partiju Ottochiana koji je upisao čak tri asistencije te pokazao da se itekako može računati na njega iako se poslije dvoboja s Kurilovcem govorilo o njegovom odlasku iz kluba.

Prije utakmice u Krku momčad Vinogradara 3. listopada ide na noge Trnju, a 6. listopada Dubravi TK, dok će Krk na gostovanje u Trnje 7. listopada, a u Dubravu 13. listopada. Utakmice su to u kojima će se definitivno uvelike odlučivati o jesenskom prvaku.

No, u Vinogradaru su trenutno sve misli usmjerene na utakmicu Hrvatskog kupa koja je na rasporedu ove srijede. Naime, u Pleternici ih čeka domaća Slavija u protiv koje će tražiti prolazak u sljedeći krug natjecanja.

U klubu su itekako svjesni uloga te utakmice s obzirom da ih u slučaju prolaska očekuje dvoboj s pobjednikom susreta Jadran Luka Ploče- Split. U slučaju pobjede Split dolazi u Mladinu na osminu finala, a Vinogradar bi pobjedom u tom susretu prošao u četvrtfinale koje je na rasporedu 5. prosinca.

Tamo bi ih mogao dočekati Slaven Belupo protiv kojega bi nastojali izboriti polufinale na proljeće no trenutno ne treba razmišljati dalje od srijede već sve snage usmjeriti na kvalitetnu izvedbu protiv  Slavije.

Podijeli