Novosti Sport Događanja

Vinogradar u Kranjčevićevoj traži senzaciju

19.09.2017. / Igor

Ovog tjedna na rasporedu su susreti šesnaestine finala Kupa Hrvatske. Vinogradar i nije imao pretjerane sreće sa ždrijebom jer mu je kao nositelju na temelju prošlih rezultata dodijeljen novopečeni prvoligaš Rudeš, koji je u nedjelju ostvario i prvu pobjedu u tom društvu. 

Bez obzira na to nogometaši Vinogradara na megdan u Kranjčevićevu ulicu ne idu s bijelom zastavom, jer iznenađenja su u Kupu moguća. Štoviše, neka od njih kreirali su nerijetko i nogometaši iz Mladine. Posljednje,prije tri godine kada su s 3:0 porazili Slaven Belupo.

-Nogomet zna biti čudna igra. Mi idemo odigrati najbolje što možemo. Rudeš je u svakom pogledu favorit, no ne predajemo se unaprijed- kaže sportski direktor Tomislav Višević.

Zagrijavanje za ovaj susret odrađeno je na pravi način, jer Vinogradar je u susretu protiv Udarnika ostvario četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu.

-Uhvatili smo zamah što je najvažnije. U dobroj smo formi, no brinu me ozljede igrača naše zadnje linije zbog čega su upitni nastupi Povrženića, Bagarića i Ivkovčića. Vidjet ćemo sutra kako će sve to ispasti- kaže Višević.

Utakmica na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igra se od 15,30 sati.

Podijeli