Novosti Sport Događanja

Vinogradar upisao treću pobjedu u nizu

11.09.2017. / Igor

Pobjedom nad Vrbovcem nogometaši Vinogradara stigli su do drugog mjesta na ljestvici zapadnih trećeligaša. U jučer odigranoj utakmici u Vojarni Vinogradar je slavio s 2:0. 

U svakom periodu igre domaći su igrači postigli po jedan pogodak. U oba navrata strijelac je bio Marko Bjelanović koji polako ulazi u golgetersku formu čime je trener Stjepan Gomerac dobio još jednog igrača koji je spreman odlučivati ishode utakmica.

-Nisam zadovoljan igrom, jer to može i mora biti puno bolje. Vrbovec nas je iznenadio, u veznom redu su imali igrači više, zbog čega smo na poluvremenu morali napraviti neke preinake. Glavni problem su nam mlađi igrači od kojih se nametnuo tek Jakov Medić, dok ostali igrači nemaju tu kvalitetu zbog čega ih na poluvremenu moram mijenjati- kaže trener Vinogradara Stjepan Gomerac.

Poslije uvodnog remija protiv Dugog Sela, Vinogradar je nanizao tri uzastopne pobjede te je sada drugoplasirani sastav na ljestvici s dva boda manje od Krka koji ima maksimalnih 12 bodova.

-Rezultatski to nije loše, no ovdje se uvijek traži više- o postignutom će trener Gomerac čije igrače u subotu očekuje gostovanje u Kurilovcu kod Udarnika.

-Teško gostovanje, pripremit ćemo se dobro za tu utakmicu jer moji su ih suradnici gledali protiv HAŠK-a. Mi idemo na pobjedu i ništa drugo nas ne zanima, jer sve osim tri boda bio bi neuspjeh- zaključio je razgovor Gomerac.

Podijeli