Novosti Sport Događanja

Vinogradaru bod u Poreču kod Jadrana

13.11.2017. / Igor

Uoči posljednjih 180 minuta ove jeseni nogometaši Vinogradara imaju samo bod prednosti pred Krkom nakon drugog uzastopnog remija. Poslije domaćih 1:1 protiv Pazinke, igrači Vinogradara osvojili su bod i na gostovanju u Poreču gdje su protiv domaćeg Jadrana odigrali 1:1. 

Vinogradar je vodio od 17. minute zgoditkom najboljeg strijelca Treće lige Igora Prijića, da bi gosti do izjednačenja stigli u 69. minuti iz prestrogo dosuđenog kaznenog udarca. Siguran realizator najstrože kazne bio je Marko Kepčija.

U posljednja dva kola u kojima će pasti odluka o jesenskom prvaku Vinogradar u nedjelju dočekuje Zagreb, dok u posljednjem jesenskom kolu gostuje u Sisku kod Segeste. Drugoplasirana Opatija koja je u ovom, 15. kolu s 3:0 slavila u Sesvetskoj dolini protiv Dubrave Tim kabel igra još protiv Trnja i Zagorca.

Uz remije vodećeg dvojca, u kolu za nama postignuti su sljedeći rezultati; Špansko-Vrapče 1:0, Krk-Rudar 0:0, Trnje-Maksimir 1:2, Zagorec-Udarnik 0:2, Pazinka-Vrbovec 2:1, Zagreb-HAŠK 2:0 i Segesta-Dugo Selo 0:1.

Podijeli