Novosti Sport Događanja

Vinogradaru u Vrbovcu drugi proljetni poraz

30.03.2018. / Redakcija

Nimalo šarenu i veselu pisanicu nisu poklonili igrači Vinogradara svojim navijačima jer su na gostovanju u Vrbovcu kod istoimenog domaćina izgubili s 3:1 i tako upisali već drugi proljetni poraz. U igri Vinogradara malo je toga „štimalo“, a kada na drugoj strani imate motiviranog i raspoloženog domaćina uvjerljivi poraz je logičan slijed događaja.

Ipak, početak utakmice nije dao nagovijestiti takav scenarij. Obje su momčadi u utakmicu ušle oprezno, uz veći posjed zelenih, no bez konkretne igre prema naprijed, samim time i bez prigoda. Vrbovec orijentiran na kontre, strpljivo čeka svoju šansu i u 36. minuti dolaze do vodstva kada nakon udarca iz kuta poentira Pluščec. Umjesto očekivanog pritiska Vinogradara u drugom dijelu, Vrbovčani počinju preuzimati inicijativu te najprije u 52. minuti povećavaju vodstvo preko Colarića, a u 75. minuti ponovno pogađa Pluščec.

Kod Vinogradara vrijedi izdvojiti pogodak najboljeg strijelca lige Prijića koji je pogotkom 80. minuti postavio konačan rezultat utakmice, a da mu se u drugoj prilici nije prepriječila greda još bi dodatno povećao svoju ionako impresivnu golgetersku statistiku budući da je u dosad odigranih 20 utakmica postigao 30 pogodaka.

Skromni učinak od 4 osvojena u boda u proljetna četiri odigrana susreta znak su za paljenje alarma u zelenim redovima, a način na koji će se momčad prodrmati u narednom periodu ostaje za vidjeti. (lc)

NK VRBOVEC – NK VINOGRADAR 3:1 (1:0)

STRIJELCI: 1:0 Pluščec (36), 2:0 Colarić (52), 3:0 Pluščec (75), 3:1 Prijić (80)
NK VRBOVEC: Jendriš F., Slišković, Bojčić, Ćosić, Jendiš N., Colarić J. (od 89. Petak), Dimović, Krizmanić, Franić (od 79. Kokot), Colarić D. (od 64. Gegić), Pluščec
NK VINOGRADAR: Braje, Ribić, Bagarić, Ivkovčić, Roglić (od 46. Štulec), Serdarušić (od 78. Rupčić), Pavlešić (od 46. Kovačić), Prijić, Ščrbec, Miličević, Misli

Podijeli