Novosti Sport Događanja

Završila zimska liga "Vina Kolarić"

28.02.2018. / Maja Ivčić

Završilo je 16. izdanje Zimske lige "Vina Kolarić" u trčanju na Japetić. Ligu je organizirao Atletski klub Jastreb 99, a ukupno je održano 10 kola.

Na dugoj stazi najbrži su bili slovenski trkači Marta Plahuta i Stanislav Kralj, na kraćoj koja se trči po planinarskoj stazi od Šumskog dvora do Japetića pobijedili su Mirjana Klarić iz Samobora i Jože Župan iz Slovenije. U MTB (mountain bike) kategoriji najbrži su bili Barbara Račić i Davor Ružić.

Od jaskanskih trkača najbolje rezultate su ostvarili Suzana Kokot (ukupno 2. mjesto) i Zdenko Boban (6. ) na dugoj stazi, te Ivona Ciban (7.)Stjepan Jandrečić (2. ukupno)Goran Hudec (3.) na kraćoj stazi. Najmlađi natjecatelj je bila Ivona Ciban (8 godina) a najstariji Branko Ogorevc (74 godine), oboje Jaskanci. Ukupno je nastupilo u sve 3 kategorije 221 natjecatelja.

Ukupni pobjednici bez hendikepa su na dugoj stazi Kristina Bitorajac i Stanislav Kralj, na kraćoj stazi Maja Lukić i Jože Župan.

Galerija slika

Završila zimska liga "Vina Kolarić" Završila zimska liga "Vina Kolarić" Završila zimska liga "Vina Kolarić" Završila zimska liga "Vina Kolarić"

Podijeli